Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki bili birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve çağcıl tasarımlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza boy bos katmayı hedeflemektedir.

Yangın bapları yangın takkadak, binalarda bölümler arası yangın intikalini sınırlı bir hin aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline imkân sağlayan baplardır.

Yangın Bapsı seçerken ilgi edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Yangın kadar ivedili durumlarda dâhilen hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mânia olmayan bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve munis fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele aldatmaınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabil kriterlerin de olağandan önemle kovuşturma edilmesi gerekmektedir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Paslanmaz çelik, olağan yangın kapısı çelikten henüz yüce mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Elektrikler kesik olduğunda dahi geceleri parlayan bir mimarida olan bu hatlar ağır durumların şekil göstericisidir.

İzmir'in Gaziemir ve Buca ilçeleri beyninde çıkan orman yangınına değersiz ve karadan karışma edildi. Alevlerin iskân yerlerine yaklaştığı yangına karışma saatlerce sürdü. Ekincilik ve Orman Icra vekiliı İbrahim Yumaklı "Yangınların tamamı kontrolör altında" dedi. İzmir Valisi Süleyman Elban da toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamada yangında çdüzenışan kadro sayısı için detayları paylaştı.

Yangın vakaları birçok kuruluşda en pıtrak karşıtlaşılan ve ağırbaşlı tehlikelere teknik heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çkırmızıışma alanlarında emniyetliğin sağlamlanması yalnızçlanır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page